http://www.xoops.ir

سیستم مدیریت محتوا زوپس

سیستم مدیریت محتوای زوپس، CMS قدرتمندی ‌است كه با زبان PHP نوشته شده و با بانک اطلاعات MySQL همخوانی دارد، استفاده از این نرم افزار كاملا آزاد و رایگان است، برای دریافت هسته‌ی اصلی این برنامه روی آیکن زیر کلیک کنید.

دریافت کنید
زوپس فارسی
زوپس فارسی
زوپس فارسی
زوپس فارسی
زوپس فارسی
زوپس فارسی
بستن یک شناسه کاربری - آموزش ترفندها - اخبار زوپس
ورود به سایت




ورود خودکار

واژه رمز را فراموش کرده‌اید؟
عضو شوید
افراد آنلاين
10 کاربر آن‌لاين است (1 کاربر در حال مشاهده‌ی سایت اخبار زوپس)

عضو: 0
مهمان: 10

بیشتر...
آموزش ترفندها : بستن یک شناسه کاربری
فرستنده alitan در تاريخ ۱۳۸۳/۹/۹ ۹:۱۴:۳۳ (2735 بار خوانده شده) خبرهای فرستاده شده توسط این شخص
با افراد مزاحم در سایت چه میکنید؟
اگر کسی در سایت برای کاربران مزاحمت فراهم میکند چه راهی در پیش رو دارید؟
آیا شناسه وی را دیلیت میکنید؟
ولی با دیلیت کردن شناسه سه مشکل برای شما پیش می آید:
1- تمام پست های فرد پاک شده در همه قسمت های سایت به نام مهمان میشود و این باعث بد شدن ظاهر سایت می شود
2- پست الکترونیکی فرد پاک شده آزاد می شود و وی میتواند به راحتی با همان ایمیل دوباره ثبت نام کند
3- اگر بعدا وی اظهار پشیمانی کرد و در هر حال خواستید وی را برگردانید باید وقت زیادی را برای برگرداندن وی بگذارید :
برگرداندن یک کاربر پاک شده
به غیر از پاک کردن میتوانید ip وی را هم ببندید ولی همان طور که میدانید این کار عملا در کشوری مثل ایران که ip ها مجازی هستند بی نتیجه است.
پس چه میکنید؟
ما راه بسیار عالی و سریعی برای شما داریم. برای دیدن آن ادامه متن را بخوانید.

شما می توانید به راحتی شناسه فرد را ببندید
برای این کار به آسانی به گروه registered users بروید و فرد مورد نظر را از لیست آن حذف کنید و وی را به گروه anonymous users یا کاربران مهمان اضافه کنید به این ترتیب فرد مورد نظر دسترسی های مهمان را خواهد داشت
ولی اگر خواستید به طور کامل فرد مورد نظر نتواند به سایت وارد شود راه حل زیر را دنبال کنید:

1- یک گروه جدید به نام مثلا " شناسه های بسته شده" درست کنید
2- یک بلاک جدید با این متن درست کنید: « متاسفانه به دلیل رعایت نکردن قوانین سایت شناسه شما بسته شده است » و در همه ماژول ها فعال کنید
3- دیدن بلاک را از همه گروه ها ( وب مستر ها و کاربران عضو) حذف کنید
4- گروه شناسه های بسته شده را ویرایش کنید و فقط این بلاک را برای گروه انتخاب کنید
با این کار وقتی فرد مورد نظر در سایت لاگین میکند فقط بلاک را خواهد دید.

هشدار بسیار مهم : اگر فرد یا کلا هر کسی را از همه گروه ها حذف کنید فرد قادر به دیدن هیچ جای سایت نخواهد بود و مدام صفحه شما دسترسی ندارید برای وی نشان داده میشود.

نوشته شده توسط: عشق مدرن
بی‌شک دیدگاه هر کس نشانه‌ی تفکر اوست، ما در برابر نظر دیگران مسئول نیستیم
فرستنده شاخه
FCB_ir
فرستاده‌شده در تاریخ: ۱۳۸۹/۹/۴ ۱۹:۳۰  به روز‌شده در تاریخ: ۱۳۸۹/۹/۴ ۱۹:۳۰
کار و زندگیش همین جاست!
عضویت از: ۱۳۸۴/۲/۲۶
از:
پیام: 674
 پاسخ به بستن یک شناسه کاربری
من از قدیم چنین گروهی رو داشتم و هیچ دسترسی رو نداشت و دائما پیغام «شما دسترسی ندارید.» نمایش داده می شد. الان این بلاک رو ساختم و به بلاک منوی کاربری هم این گروه دسترسی داره، ولی بازم دائما اون پیغام نمایش داده میشه!

سوال دومم اینه که ماژول پروفایل تو صفحه کاربری افراد یه گزینه به نام «غیر فعال» داره که وقتی فرد می خواد وارد بشه، بهش میگه شناسه مسدود شده یا فعال نشده. (البته نمی دونم میشه مثل زمان ثبت نام، کاربر خودش یوزر غیر فعال شده ش رو دوباره دستی کنه یا نه.)

روش دوم خیلی از اولی ساده تره، ولی خب هر دو یه مشکل دارن. وقتی طرف ورود خودکار رو فعال کرده باشه، تا زمانی که از سایت خارج نشه این تغییرات اعمال نمیشه، و اگه کسی بیاد و شروع کنه به فحاشی یا ارسالهای ناجور، نمیشه بلافاصله از سایت بیرونش کرد!

راه حلی وجود داره؟