من ورژن 1.9.1.1 رو قبلا از همین سایت alilg.com دانلود کردم اما به دلایلی که نمی دونم الان سایت ورژن قبل رو صفحه اول زده که دانلودم نمیشه. به خاطر همین خودم لینک دانلود بهتون دادم.
دستت درد نکنه. خداییش حرف نداری.... راستی وقتی نصب کردم نوشته های فارسی به هم ریخت. این کد رو: <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8"> که در فایل inc/overhall_header.php کپی کردم درست شد.........
ولی در نسخه ای که من دانلود کردم اصلا همچین خطی در اون فایل نبود و در IE هم مشکلی وجود نداشت. یه تابع در فایل index.php هست که اینکد رو از اون میخونه iscompressor($HTTP_ACCEPT_ENCODING);
در IE درست عمل میکنه ولی در FF مشکل داره.
پیام زده شده در: ۱۵:۱۵ دوشنبه ۲۴ مهر ۱۳۸۵
سلام. این این تاپیک خیلی قدیمیه ! اما شرمنده ! لینکشو دارید؟ الان این لینکی که گذاشتید صفحه سفید میاد... من الان به صورت جدا alitalk رو نصب کردم ! الان سه سال از این تاپیک میگذره ! فارسیشو خودشون اضافه کردن ! من فقط متصل کننده به زوپس رو میخوام که کاربر با نام کاربری و پسورد زوپس بتونه به این لوگین کنه... ممنون