سلام،
من امید متقی هستم، شاید من رو بشناسید و شرمنده که کمی دیر جواب دادم، اخیرا این تاپیک رو دیدم.
برام جالبه که همچین تاپیک هایی اینجا ها زده می شه و اینقدر خفن شایعه پراکنی می شه، من واقعا متاسفم.
شاید خیلی از پاسخ های من به جای مجید علوی زاده است و بهتر بود یکی از شما (مخصوصا جناب عشق مدرن که توی مجید آنلاین هم صحبت می کنند) از خود مجید می پرسیدند.
نقل قول:
مگه نمی گفتن پرشین سرویس مال خود مجید انلاینه؟؟
درسته، پرشین سرویسز مال مجیده.
نقل قول:
از دو حال خارج نیست یا پرشین سرویس با اینا مشکل پیدا کرده یا دارن سایت رو منتقل میکنن روی سرور جدید که به نظر من اولی درسته
مطمئنی فقط همین دو حالت وجود داره؟؟
پرشین سرویسز مال خود مجید می باشد و بعید می دونم مجید خود درگیری داشته باشه!!!
نقل قول:
قطعا.... بهتره کمی ازش استفاده کنیم!!!
نقل قول:
دلیل اینکه روی وی بی نرفتن که معلومه توانایی ترنسفر دیتابیس رو ندارن بلد نیستن
مطمئنا با این صحبت ها مقام شما بالا نمی ره قربان. باور کن توانایی این کار هست :)
نقل قول:
خالی بستن شاید به نظر یکمی زیاد میاد ولی همچین چیز خفنیم نیست از هاستی که من گرفتم با سالی 385 دلار میشه یه ریسلر گرفت که 25 گیگ فضا و 150 گیگ باند بهت بده
من نمی دونم کامی این عدد رو از کجا آورده، مقدار پهنای باند مجید آنلاین 50 گیگ در ماه بود. مسلما پهنای باند --می تونه-- تنها دلیل بسته شدن یا suspend شدن سایت نباشه.
نقل قول:
مهرداد اون تاپیک رو هم خوندم واقعا که چقدر اینا بی سوادن فک میکنن هر کس باند زیاد میخواد باید بره ددیکیت بگیره یا ریسلر بگیره
بد نیست کمی فکر کنیم، سیستمی که در روز هزاران بار به روز می شه و با بانک رابطه برقرار می کنه و کمترین عکس ممکن رو داره، چطوری 50 گیگ پهنای باند می خوره!!! دوست عالم و متخصص، فکر کنم کمی زود قضاوت کردید، سایت مجید آنلاینی رو هیچ انسان عاقلی روی سرور خودش قبول نمی کنه (به عاقل بودن انسان توجه کنید)
نقل قول:
تا زمانی که ما ها اینقدر بی سوادیم دیگه نمیشه انتظار بیشتر داشت
البته :)
نقل قول:
مشکل اصلي اين phpbb لگنه. پدر سرور رو در مياره وقتي ديتابيس حجمش زياد ميشه.
این صحبت کامی هم برام جالبه!!! دوست دارم بدونم ایشون ساختار بانک phpBB رو بررسی کرده یا vb یا ... رو.
مدیران محترم.....
مسلما شما به راحتی می تونید این پست رو حذف کنید. ولی ممنون می شم جواب این ارسال من رو بدید.
اگر احیانا کامی هم اینجا میاد، اگر جواب بده بد نیست.
موفق باشید، امید