الان زبان فارسی در سایت transifex داره به روز میشه
https://www.transifex.net/projects/p/xoops/و شما میتونید به زودی اون رو در سایت sf.net دریافت کنید.
این سایت فارسی زوپس رو هم به عنوان پشتیبان داریم و نسخه آخر زوپس فارسی یعنی 2.5.5 رو هم به زودی قرار خواهیم داد. البته این نسخه خیلی تغییری نداشته و تعداد باگ فیکس محدود بوده.
به نظر من هر کسی باید با توجه به نیاز خودش خودش انتخاب کنه و هنوز زوپس از نظر من از لحاظ امنیتی بسیار بهتر از سایر cms هایی که میشناسم عمل کرده.
در مورد زوپس انجین همونطوری که قبلا گفتم به نظر من مشکل از عدم دولاپ آنلاین اونه و عدم دسترسی اعضا به کد ها و بحث های پیرامون و تا جاییکه من دیدم در xoops.org هم همین مساله مشکل درست کرده و عده ای خواستن مشخص بشه این پروژه زوپسه یا پروژه شخصیه. مشکل از رییس بازی mamba یا کس دیگه ای نیست.
البته ممکنه دیگه زوپس انجین به زوپس برنگرده و به عنوان یه فورک عمل کنه ولی احتمال اندکی هم هست که این برگشت صورت بگیره.
ترجیح میدم این بحث رو عمومی ادامه ندم.
و مطمانا کسانی که فارسی کمک میخوان همینجا کمک دریافت میکنن مگر اینکه ما توانایی کمک نداشته باشیم و اون موقع مجبور بشید به سایت انگلیسی برید.
البته همه مشکلات دارن و منم سه سالی فعالیتم بسیار محدود بود و الانم خیلی کم میام و میرم.
الان در سایت Xoops.org هستم به این معنی نیست که به زوپس انجین توجهی ندارم ولی از اون پروژه هیچ چیزی به صورت عمومی وجود نداره تا من در موردش چیزی بنویسم.
یه چیز دیگه اینکه من کد نویس php نیستم ولی در متلب حرفه ای کد نویسی میکنم و میدونم که مقدار دولاپ به تعداد خط کد نویسی هیچ ربطی نداره بلکه کیفیت کد ها مهمه. شاید با 5 خط بتونید کار 500 خط رو بکنید.