نحوه چیدمان بلوک شرح یک خبر رو در غیر از صفحه اصلی از چه راهی می شود مشحص کرد؟ مثلا می خواهم بلاک کل خبر در صفحه ای که مشاهده می شود به صورت بلاک راست باشد ( غیر از صفحه اصلی) تنظیمات مربوط به این کار کجاست؟
در صفحه شرح یک خبر، که به طور کامل خبر نشان داده می شود مدیریت بلاک مشروح خبر از کجا انجام می شود؟ به صورت پیش فرض بلاک وسط وسط هست من می خواهم در صفحه خود خبر این بلاک یک بلاک راست باشد در قسمت مدیریت بلاک ها: بلاک های ساخته شده بوسیله ماژول اخبار و قابل دیدن در اخبار را که انتخاب می کنم هیچ بلاکی وجود ندارد که نوع چینش آن را مدیریت کنم.
در واقع این دیگه بلوک نیست،. بلکه محتوای خبره. شما اگه میخاین در ستونه سمته راست خبری رو نشون بدین باید از بلاک های خوده اخبار و یا از ماژول lastest news استفاده کنید
وقتی ماژول اخبار رو برای صفحه اصلی انتخاب می کنم تایتل صفحه اول می شه تیتر آخرین خبر. از لحاظ سئو خوب نیست. همچنین جهت نمایش یک بلاک در صفحه اصلی، می بایست نمایش در ماژول اخبار را بجای صفحه اصلی انتخاب کرد. راهی وجود داره که در صفحه اصلی ماژول اخبار کامل نشون داده بشود بدون مشکلات فوق؟ به نظرم iFrame اومد اما نتونستم خروجی بگیرم! :d