بخش نوشتن/ویرایش خبر ماژول نیوز پس از درج اولین خبر و تغییرات در تعداد کارگترهای نمایش دهنده بلاک اخبار جدید؛ به صورت صفحه سفید با نوشته های درهم برهم ظاهر می شود خبر اول را هم پاک کردم اما همچنان فقط همین صفحه نوشتن/ویرایش مشکل دارد.
نسخه زوپس و ماژول و پی اچ پی ؟ برید به بخش ویژگی های ماژول سیستم -> بخش تنظیمات اصلی در اونجا گزینه ای به عنوان حالت خطا گیری ( پی اچ پی دیباگ ) هست اون رو روشن کنید و ببینید صفحه مربوطه چه اروری میده
Mr.Voltan از اینکه اینقدر زود جواب سوالات رو می دهید ممنونم شما مدیری با لیاقت هستید ماژول نیوز رو پاک کردم :d امکان رهگیری و مسائلی که فرمودید دیگر مقدور نیست اما نسخه زوپس 2.4.4 هست و ماژول هم 1.64 و ویرایش پی اچ پی هم 5.2.6 هست
اون گزینه تگ گذاری رو خاموش کنید پی دی اف هم مشکل داره . البته برای نسخه های قبلی تر راه هایی بود که توی سایت سرچ کنید ولی شک دارم برای نسخه جدید جواب بده ! در کل بهتره در نظر بگیرید پی دی اف کلا مشکل داره :دی
یک سوال مهم: اگر در طی زمان نسبتا زیادی از یک ماژول استفاده کنیم سپس ماژول جدید با قابلیت های مضاعف! ارائه شد چگونه می توان بدون دردسر اطلاعات را به این ماژول منتقل کرد؟ آیا در طراحی ماژول ها امکان ایمپورت و اکسپرت استاندارد مد نظر قرار می گیرد؟
پیام زده شده در: ۲۰:۳۷:۰۸ چهارشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۸۹