سیستم مدیریت محتوای زوپس، CMS قدرتمندی است كه با زبان PHP نوشته شده و با بانک اطلاعات MySQL همخوانی دارد، استفاده از این نرم افزار كاملا آزاد و رایگان است، برای دریافت هستهی اصلی این برنامه روی آیکن زیر کلیک کنید.
باسلام خدمت همه دوستان عزیز یه سوال داشتم که اگه کسی بتونه جوابشو به شکل کامل برای من بگه خیلی ممنونش میشم قبل از این که سوالمو بگم یه گلایه از مدیران وب سایت زوپس فارسی دارم که توی این فصل خیلی کم به انجمن میرسن و اصلان این وضع خوبی نیست ممنون اگه بیشتر رسیدگی کننین سوال من اینه اگه توجه داشته باشین توی قالب بیگ سیتی اندازه فونت هاش خیلی کوچیکه باید چیکار کنم تابزرگ شه ؟منظورم از کوچک بودم قسمت های خیلی مهم مثل صفحات سایت یا قسمت نظر خواهیش هست . مثلا اگه من یه سایت با 10 صفحه داشته باشم اون گوشه خیلی ریز به این شکل تعداد صفحه هاش آمده 123....10 این نوشته خیلی خوبه ولی توی سایت به این شکل نیست من باید چیکار کنم که این نوشته بزرگ بشه و اگه بشه کنارشم بنویسم تعداد صفخات؟؟؟ و برای قسمت نظر هم باید چیکار کنم که فونتش بزرگ بشه وقتی من یه مطلبی رو میفرستم کسی بخواد نظر بده باید روی قسمت نظر کلیلک کنه ولی این قسمت خیلی ریزه و کوچیکه باید از کجا فونتشه بزرگ کنم ؟؟؟؟ لطفا اگه کسی بلده به طور کامل راهنماییم کنه مننون از شما